Recovery R-50

Aerisire cu recuperare caldura

Aerisirea locuintei si a interioarelor in care lucram sau in care studiaza copiii nostri este vitala pentru sanatate si pentru un randament maxim in activitatea desfasurata. Chiar si pentru momentele de relaxare petrecute acasa, aerul curat si improspatat permanent completeaza confortul de care avem nevoie.

Sisteme ventilatie Recovery – aerisire cu recuperare calduraaerisire recuperare caldura R50

Aerisirea naturala, prin deschiderea ferestrelor nu este intotdeauna eficienta din cauza poluarii exterioare iar in anotimpurile reci aduce cu sine pierderea de caldura. Aparatele de aer conditionat sunt eficiente dar consumul de energie electrica este mare iar efectul ventilarii prin aceste aparate poate afecta sanatatea copiilor sau a persoaneor sensibile ce sufera afectiuni precum reumatism sau astm.

Sistemele de ventilatie pe care vi le oferim asigura aerisirea cu recuperare de caldura cu un consum redus de energie, mentin temperatura incaperilor si regleaza umiditatea.

Sisteme de ventilatie – gama R-50

sisteme ventilatie - aerisire R50Destinate cladirilor existente, sistemele de ventilatie si aerisire cu recuperare de caldura din aceasta gama au ca si componente un tub telescopic reglabil (250 mm – 470 mm), acumulatorul ceramic realizat dupa ultima tehnologie de recuperare a caldurii si filtrele de tip G3 care filtreaza aerul viciat.

Ventilatorul axial reversibil de tip EC este fiabil si consuma maxim 3 W, putand fi lasat continuu in faza de functionare.

Pret: 255,40 EUR, livrare rapida in Bucuresti si in tara

 * Preturile nu includ TVA si se calculeaza la cursul BNR.