Despre noi

SistemVentilatie.ro: aer proaspat acasa si la birou

Scopul nostru este sa promovam un stil de viata sanatos, intr-o societate in care graba, orele prelungite de lucru sau de studiu ne fac sa uitam sa iesim in natura pentru a respira aer curat. Mai ales in anotimpurile reci, cand gripa si racelile sunt frecvente, prezenta microbilor si alergogenilor in aerul pe care-l respiram la birou este greu de evitat iar deschiderea ferestrelor nu este o solutie.

Respirati aer curat cu sistemele de ventilatie cu recuperare de caldura

De aceea, SistemVentilatie.ro vine cu solutii de filtrare si purificare a aerului viciat nu doar eficiente si economice, dar mai ales sanatoase. Mult mai discrete si mai silentioase decat aparatele de aer conditionat, sistemele de ventilatie nu au un efect negativ asupra sanatatii, chiar si asupra copiilor sau adultilor sensibili la curenti puternici de aer rece sau cald.

De asemenea, ventilatia locuintei este importanta pentru ca momentele de relaxare petrecute acasa sa fie si sanatoase. Sistemele de ventilatie cu recuperare de caldura improspateaza permanent aerul din incaperi si regleaza umiditatea, fie ca este vorba de bucatarie, baie sau de camera copiilor, si impiedica aparitia mucegaiului sau fenomenul de condens.

Ventilatie cu recuperare de caldura

Cu ventilatoarele cu recuperare de caldura nu mai este nevoie sa deschideti ferestrele pentru a aerisi incaperile, si evitati astfel intrarea prafului si a gazelor poluante din exterior dar si pierderile de caldura in timpul anotimpurilor reci.

Consumul de energie electrica este foarte redus, astfel ca pot fi tinute continuu in stare de functionare iar filtrarea aerului se face prin 2 filtre de ultima generatie si un sistem modern de recuperare a caldurii aerului ventilat.

Ventilatie cu recuperare de caldura: aer proaspat la temperatura constanta!