Garantii / Service

Sisteme de ventilatie: garantii si service

Sistemele de ventilatie cu recuperare de caldura pe care vi le oferim beneficiaza de o garantie de 2 ani. Pe langa aceasta, pentru acumulatorul de caldura ceramic puteti beneficia de o garantie de 10 ani pe (optional).

Montaj sisteme de ventilatie: inspectia finala

ventilatie cu recuperare calduraDupa ce ati instalat sistemele de ventilatie, echipa noastra va poate asigura, la cerere, verificarea montajului corespunzator si functionarii aparatelor de aer si va ofera informatii pentru folosirea acestora.

Astfel, veti fi siguri ca ventilatoarele recuperatoare de caldura sunt montate corect si sistemele Recovery functioneaza in parametri normali. In urma acestei verificari, veti primi o garantie suplimentara de 6 luni.

Ventilatie si filtrare aer: intretinerea filtrelor

Filtrele cu care sunt prevazute sistemele de ventilatie sunt foarte durabile si eficiente in purificarea si filtrarea aerului viciat si pot fi curatate de mai multe ori dar si inlocuite.

Aparatele de ventilatie din gama Recovery R si Recovery S sunt proiectate pentru utilizare continua, un consum redus de energie electrica si un minim de intretinere si service.

Pentru o filtrare si purificare eficienta a aerului, recomandam curatarea filtrelor o data pe luna: poate fi spalat cu apa si sapun. Dupa spalari repetate, filtrele pot fi inlocuite. Exceptie face filtrul de polen, care nu poate fi curatat, acesta trebuie inlocuit daca este necesar.

Recuperator de caldura: intretinere cartus ceramic

Se recomanda verificarea si curatarea cartusului ceramic cu acumulator de caldura la fiecare trei luni. Cartusul ceramic se curata cu aspiratorul sau cu sprayuri RefreshAir speciale pentru intretinerea sistemelor de ventilatie si a aparatelor de aer conditionat. Inainte de a efectua curatarea acestuia, sistemul de ventilatie trebuie deconectat de la sursa de energie electrica.

Ventilatie si filtrare aer viciat: intretinere ventilator

Va recomandam sa verificati ventilatorul cel putin o data pe an. In timp, praful si grasimile pot ajunge incet pana in interiorul ventilatorului, chiar daca sunt respectate instructiunile de intretinere a filtrelor. Curatarea ventilatorul se face cu aspiratorul si o carpa umeda si moale.

Service: pentru orice probleme ce intervin in functionarea sistemelor de ventilatie, asiguram asistenta si service.  Inainte de a ne contacta, va rugam sa aveti la indemana numarul facturii si certificatul de garantie!