Recovery RA-50

Sisteme aerisire – ventilatie cu recuperare caldura

Un sistem de aerisire discret si elegant, care sa consume putin si sa asigure ventilatia si purificarea aerului fara pierderi de caldura, care sa asigure umidificarea sau dez-umidificarea incaperii, cu filtre performante este ceea ce aveti nevoie ?

Sisteme de aerisire si ventilatie pentru cladiri existente

Aparatele de ventilatie cu recuperare de caldura din cadrul acestei game de sisteme de aerisire au urmatoarele caracteristici:

Pret: 344,90 EUR

- tub telescopic reglabil de 250 – 470mm
- aparatoare exterioara din aluminiu, acoperita de polimer alb
- acumulator ceramic – recuperator de caldura
- invelis frontal din plastic alb ABS
- 2 filtre G3
- ventilator axial reversibil EC, consum de 3W, voltaj de 12V
- sistem automat, poate opera pana la 4 unitati
- controler S4
- transformator pentru conectare la surse de 220V/50V

 * Preturile nu includ TVA si se calculeaza la cursul BNR.

Sisteme de aerisire si ventilatie pentru cladiri existente

Avantajele majore pe care le aduc sistemele de aerisire si ventilatie cu recuperare de caldura tin de constructia acestora, care nu include montarea de retele suplimentare de tubulatura in imobil si ca urmare se elimina si curatarea periodica a acestora.

Sistemele de aerisire RA-50 actioneaza eficient si protejeaza atat sanatatea cat si integritatea si calitatea constructiei. Ventilatoarele cu recuperare de caldura evacueaza permanent aerul umed produs zilnic prin gatit, spalat sau respiratie, impiedicand astfel aparitia condensului si mucegaiului care afecteaza zidaria.

Sistemele de ventilatie cu recuperare caldura din gama Recovery R pot fi conectate la alte echipamente din imobil iar reglajul, controlul si citirea informatiilor se poate face printr-un controler.