Recovery SA 80

Aparate de ventilatie aer viciat

Aerisirea si purificarea aerului au devenit tot mai importante pentru sanatatea noastra, nu doar din cauza cresterii gradului de poluare din orasele supra-aglomerate dar si din cauza materialelor izolatoare folosite la realizarea constructiilor.

De asemenea, programul prelungit de lucru in birouri sau in sali de studiu ne face sa petrecem mult timp in interioare unde aerisrea este minimala sau lipseste. Aparatele de ventilatie a aerului viciat sunt o necesitate iar integrarea lor in structura cladirilor inca din faza de proiectare a devenit obligatorie.

Filtrare si ventilatie aer viciat

Sistemele de ventilatie cu recuperare de caldura pe care vi le oferim sunt testate si eficiente. Asigura aerisirea permanenta a incaperilor cu un consum mic de energie electrica si sunt discrete si silentioase. Spre deosebire de instalatiile de aer conditionat, sistemele de ventiletie aer viciat nu au consecinte negative pentru sanatatea persoanelor sensibile la curent sau asupra copiilor.

filtrare ventilatie aer viciatGama de sisteme de ventilatie SA80 propune aparate de ventilatie aer viciat cu pastrarea temperaturii interioarelor, fie ca este vorba de racirea aerului sau de recuperare de caldura pana la 95%. Acestea sunt constituite din aceleasi componente ca si aparatele de aer din gama S 80. In plus, acestea includ un sistem controller si transformator pentru conectare la surse de 220 V/50 V.

Sisteme de ventilatie aer viciat – recuperatoare de caldura pentru imobile in constructie: pret 329,90 EUR.

 * Preturile nu includ TVA si se calculeaza la cursul BNR.