Recovery R

Aparate de ventilatie cu recuperare caldura

Majoritatea cladirilor existente nu au fost proiectate astfel incat sa includa un sistem eficient de ventilatie si purificare a aerului viciat dar nu permit nici aerisrea naturala a interioarelor.

ventilatie purificare aer viciat

Datorita ventilatiei insuficiente, in aceste cladiri apar frecvent condensul si mucegai, constructia se deterioreaza in timp, iar sanatatea celor care locuiesc sau lucreaza in aceste spatii este afectata.

Sistemele de ventilatie cu recuperare caldura din gama Recovery R vin in intampinarea acestor probleme, fiind concepute pentru imobilele deja construite.

Ventilatie cu recuperare de caldura in imobile existente

Sisteme de ventilatie R – tub telescopic cilindric

sisteme ventilatie aer- ventileaza eficient spatii de pana la 20m2
– recupereaza pana la 91% din energia calorica
– consum redus de curent electric – 2,4-3W/h)
– operare silentioasa (22-29 dbA)
– filtreaza si purifica aerul viciat

 

Tubul telescopic este rotund si reglabil pentru pereti cu grosimi de la 250 pana la 470 mm si se monteaza usor in perete, intr-un orificiu de 160mm in perete. Acest sistem de ventilatie cu recuperare de caldura poate opera autonom in camere separate, precum si in spatii publice.

Pentru curatarea si intretinerea filtrelor, va oferim spray-uri RefreshAir, parfumate si eficiente pentru eliminarea germenilor si alergogenilor atat din filtrele sistemelor de ventilatie cu recuperare de caldura cat si pentru aparatele de aer conditionat.