Spray RefreshAir

Spray pentru sisteme de ventilatie si aer conditionat

spray curatare aer conditionatSpray-urile din gama RefreshAir sunt utile pentru intretinerea instalatiilor de aer conditionat, pentru mentinerea prospetimii aerului care circula prin filtrele acestora dar si pentru curatarea si intretinerea filtrelor sistemelor de ventilatie cu recuperare de caldura.

Produsele de curatat aparatele de aer conditionat si filtrele ventilatoarelor, pe care vi le oferim sunt produse in Japonia si nu contin substante toxice, eliminand astfel riscurile de a dezvolta reactii alergice sau alte efecte negative asupra sanatatii adultilor sau a copiilor.

Spray aer conditionat – curata si dezinfecteaza

Avand in compozitie extracte naturale de plante cu efect de purificare si dezinfectare, spray-urile de curatat aerul conditionat si intretinere filtre sisteme de ventilatie inlatura mirosurile neplacute si depunerile de praf si previn imbatranirea filtrelor.

spray filtre sisteme de ventilatieSpray-ul pentru aer conditionat este usor de utilizat, are efect rapid si un parfum placut si actioneaza eficient pentru eliminarea germenilor si alergogenilor si este recomandat si pentru curatarea filtrelor din sistemele de ventilatie Recovery S si Recovery R.

Astfel, aerul din incapere devine nu doar racoros, ci si curat si parfumat iar instalatia de ventilare isi va prelungi durata de viata.

Se recomanda folosirea spray-ului de doua ori pe an, la inceputul si sfarsitul perioadei de utilizare a aparatului.